سوالات متداول ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ ،۱۹:۱۰:۵۰ +۰۰:۰۰

سوالات متداول

1 -آیا مؤسسه شما مانند سایر آموزشگاه ها، فراگیران را با رده های مختلف سنی در یک کلاس جای می دهد ؟

خیر، زبانسرای آکسفورد با در اختیار داشتن فضایی به مساحت بیش 1000 متر مربع در 5 طبقه و تعداد زیاد کلاس این امکان را به گونه ای فراهم کرده که فراگیران را با توجه به رده ی سنی و سطح دانش زبانی در هر یک از گروههای کودکان و نوجوانان سطح بندی نماید .

2 –   در روش تدریس این مؤسسه اولویت با گرامر است یا مکالمه ؟

هدف اصلی این مؤسسه تدریس مکالمه می باشد. زیرا تلاش ما بر یادگیری زبان جهت گفت و گو ، بیان نظرات ، دیدگاه ها و درک صحبت های دیگران است و گرامر را نیز به صورت  کاربردی در کنار مکالمه آموزش می دهیم.

3 –  بیشتر آموزشگاه ها برای سطوح بالاتر کلاس ندارند . آیا شما برای تمامی سطوح کلاس دارید ؟

کلاس ها در کلیه سطوح بدون وقفه برگزار می شوند. زبانسرا به دلیل داشتن فضای زیاد و تعداد بالای مدرس توانایی برگزاری کلاس برای تمامی سطوح را به بالاترین کیفیت دارد.

4 –  آیا شرکت در کلاس بدون آزمون تعیین سطح امکان پذیر می باشد ؟

خیر ، زیرا ا گر سطح فراگیر بالاتر از کلاس باشد، کلاس برای او کسل کننده و بی فایده است و اگر سطح وی از هم کلاسی های خود پایین تر باشد، دل زده و مأیوس می گردد.

5 –   هر کلاس چند فراگیر دارد ؟

حداقل 10نفر

حداکثر 16 نفر

سخنی با والدین

1- سن مناسب برای آموزش زبان خارجه به کودکان چند سال است؟

برای آموزش زبان دوم به کودک ، در محیط های آموزشی، ابتدا باید فرزندتان به زبان مادری تسلط کامل داشته باشد زیرا خردسالانی که هنوز برخی حروف،کلمات و حتی زمان ها را اشتباه به کار می برند، آمادگی یادگیری صحیح زبان خارجه را ندارند.

همچنین آموزش بی موقع زبان دوم ، باعث می شود هم یادگیری زبان اول با تأخیر همراه باشد وهم آموزش زبان دوم طولانی تر شود ودر نتیجه در یادگیری دو زبان، دیرآموزی یا تداخل رخ می دهد.

2- آموزش زبان انگلیسی در سنین کودکی چه تأثیری بردوره ی بزرگسالی دارد؟

طبق تحقیقات ، کودکانی که زبان دوم را  آموخته اند در آینده خلاق تر و در حل مسائل پیچیده، توانایی بیشتری دارند و علاوه بر آن در آینده فرصت های تحصیلی و شغلی بهتری پیش روی آنهاست.

3- چرا با وجود آموزش زبان انگلیسی در مقاطع راهنمایی و دبیرستان، دانش آموزان هنوز نمی توانند به این زبان صحبت کنند؟ آیا مشکل در بهره ی هوشی دانش آموزان می باشد؟

ضعف در یادگیری زبان انگلیسی ناشی از پایین بودن بهره ی هوشی نمی باشد بلکه مشکل در تکنولوژی و روش های آموزش زبان انگلیسی است، چرا که سیستم آموزشی مدارس مبتنی بر گرامر و روخوانی بوده ، در حالی که دنیای واقعی زبان مبتنی بر گفتار و شنیدار است ولذت یادگیری زبان، در مکالمه است.